Kehidupan Indah Kediaman Impian di Estana @ Tiara Sendayan | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Kehidupan Indah Kediaman Impian di Estana @ Tiara Sendayan

1 01

Dipos oleh Hi HOME pada Januari 7, 2020
| 0

Matrix Concepts kini kini memperkenalkan kediaman baru Estana @ Tiara Sendayan yang terletak bersebelahan Bandar Sri Sendayan, Seremban.

Sekiranya anda sedang mencari kediaman baru, luangkan masa untuk melihat kediaman di Tiara Sendayan.  

Estana direka khas untuk memastikan kehidupan pemilik dilengkapi dengan kemudahan bukan sahaja di dalam tetapi juga di luar kediaman.

Sebanyak 243 unit, Estana dibina pada tiga keluasan yang berbeza iaitu 2,100 kaki persegi untuk rumah tengah, 2,161 kaki persegi bagi rumah end-lot dan 2,266 dan 2,515 untuk bahagian rumah corner yang mana setiap rumah dilengkapi empat bilik tidur dan tiga bilik air.

Berstatus pegangan bebas (freehold), Estana dijual pada harga RM488,888 atau pada harga bersih hanya RM418,xxx. Tidak cukup dengan itu, Estana yang dijangka siap pada tahun 2021 turut menawarkan diskaun kepada Bumiputera dan juga bukan Bumiputera.

Landscape A Fa (1) 01

Pemilik Tiara Sendayan dapat menikmati fasiliti yang disediakan seperti 12 ekar”Central Park” yang mempunyai gelanggang futsal, bola keranjang, taman permainan, gimnasium, laluan refleksologi, ruang papan luncur dan rumah pokok.

Semua kemudahan ini bukan sahaja akan menyihatkan para penduduk tetapi juga mengeratkan hubungan kejiranan di Tiara Sendayan.

[email protected] Sendayan hanyalah bersebelahan dengan Bandar Sri Sendayan. Ini merupakan keuntungan buat penduduk Tiara Sendayan kerana fasiliti and kemudahan di Bandar Sri Sendayan dapat memudahkan penduduk Tiara Sendayan. 

Landscape A Fajpeg Min

Malah kawasan membeli barangan harian seperti Tiara Biz hanya dalam lingkungan berjalan kaki (walking distance) sahaja. Destinasi membeli belah yang boleh dituju adalah Tesco Extra Seremban 2, Mydin Hypermarket Seremban 2, Palm Mall, NSK Trade City Seremban, AEON Seremban 2 dan Terminal 1 Shopping Centre. Terlalu banyak pilihan bukan?

Bagi yang ingin mencari kelainan atau kemudahan yang lebih berprestij, d’Tempat Country Club di Bandar Sri Sendayan turut menyediakan kemudahan untuk berekreasi.

Malahan, pembeli Estana akan mendapat keahlian percuma selama 5 Terma. Selain itu, para penghuni Estana juga boleh mencuba kemudahan di Sendayan Green Park atau jika mahu aktiviti yang lebih mencabar, Sendayan X-Park yang menyediakan pelbagai aktiviti selama 24 jam. 

Estana Sp (1)

Bakal pemilik [email protected] Sendayan juga tidak akan berhadapan kesukaran untuk bergerak ke destinasi yang jauh kerana kediaman ini terletak antara dua laluan lebuh raya iaitu Tol Seremban dan Tol Port Dickson untuk akses Lebuhraya Utara-Selatan (PLUS), Lebuhraya Seremban-Port Dickson dan KLIA Linkage yang memudahkan perjalanan ke KLIA.

Untuk memiliki kediaman yang hebat ini, anda hanya perlu menyediakan yuran tempahan sebanyak RM1,000 sahaja di samping percuma bagi yuran guaman SPA dan yuran duti setem SPA.

Jika inginkan maklumat lanjut berhubung kediaman hebat ini termasuklah berkaitan rebat atau diskaun, hubungi Matrix Concepts di talian 1800 88 2688.

Hartabumilisting Tiara 595x842Komen Anda?

Bandingkan Hartanah