Arahsia Residences | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Arahsia Residences

Harga Dari RM 977,760 RM 879,984.00 -1753360 10 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (More than RM 8001)

4 - 5   3 - 5   2
Freehold /

3 Jalan Lombong Emas 3 Kampung Lombong Shah Alam Selangor Malaysia, 41200 ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap: 2018

Jenis Unit: Intermediate
Saiz Binaan: 2278 - 3660 sq. ft.

Ruang BBQ
Laluan Joging
Taman Permainan
Kawalan 24jam

Maklumat Arahsia Residences

Sebagai fasa awal Tropicana Aman, Arahsia merangkumi falsafahnya: jika anda meletakkan kesihatan dan komuniti terlebih dahulu, segala-galanya akan mengikutinya. Perimeter yang selamat dan berpagar dengan pengawasan CCTV menghubungkan ke rumah pengawal di pintu masuk utama untuk ketenangan hati anda, sejumlah 432 unit daripada 2 dan 3 tingkat rumah direka unik yang ada di sini untuk anda pilih.

Arahsia mempunyai taman komuniti seluas 1.3 ekar di landskap tropika yang subur. Berjalan kaki di sepanjang boulevard utama, yang menghubungkan bahagian timur dan barat pembangunan dan cawangan untuk membentuk trek 5km berjalan dan joging.

Pusat komuniti memberi anda peluang yang cukup untuk berhubung dengan jiran dan keluarga. Bersantai di syarikat rakan-rakan, berkelah di padang terbuka, atau berkumpul bersama keluarga di ruang BBQ. Menghargai kemudahan ini tanpa sesak; semua kemudahan eksklusif untuk pemilik rumah Arahsia.

Rumah utama yang berhadapan utara atau selatan yang membolehkan anda bernafas di udara segar dan menyerap cahaya matahari di bilik-bilik yang luas yang direka bentuk secara optimum untuk pencahayaan dan pengudaraan semula jadi. Setiap unit dirancang secara unik untuk memenuhi keperluan keluarga anda, dengan pintu masuk yang besar untuk membantu kemudahan orang kurang upaya.

Rumah Arahsia mempunyai reka bentuk dua hala, dengan luas binaan dari 2,300 hingga 3,600 kaki persegi.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah