Bayu Indera Lukut | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Bayu Indera Lukut

Harga Dari RM 270,000 RM 243,000.00 -348000 10 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (Between RM 2000 to RM 4000)

   2   2
Freehold /

Port Dickson Negeri Sembilan Malaysia, 41752 ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap: 2019

Jenis Unit: Intermediate
Saiz Binaan: 1064 - 1394 sq. ft.

Laluan Joging

Maklumat Bayu Indera Lukut

Tinggal di Bayu Indera Lukut seolah-olah menjadi percutian seumur hidup. Reacquaint dengan perasaan manusia yang asas di syurga tropika yang subur ini. Dari pintu masuk yang besar, melintasi jalan raya yang berwarna-warni ke rumah kontemporari yang menghadap jalan yang tenang. Ia adalah gerbang syurga yang anda pulang ke rumah setiap hari, tidak kehilangan diri anda, tetapi untuk mencari semula perasaan anda.  Bayu Indera Lukut diterajui oleh konsep taman, pembangunan yang dipelihara dipenuhi dengan taman saku, penanaman tropika dan tasik rekreasi, semuanya dihubungkan dengan laluan pejalan kaki dan jalan-jalan; berjalan kaki di Bayu Inder Lukut diwaktu petang dapat menikmati perubahan pemandangan, aroma dan bau. Segala ruang konsep bermaksud bahawa kehidupan di sini akan sentiasa menjadi satu cabaran.

Reka bentuk faedah luaran rumah Bayu Indera Lukut adalah tafsiran baru rumah tropika yang ditetapkan dalam persekitaran yang hijau. Rumah-rumah itu direka dengan ketinggian tinggi siling yang lengkap dengan tingkap-tingkap besar di antara ciri-ciri lain, bukan sahaja membolehkan seseorang memanfaatkan pandangan menawan di sekitarnya tetapi juga memberikan pandangan rumah yang lebih mewah.

Bayu Indera Lukut terletak di Lukut, pembangunan ini berdekatan dengan Seremban, Port Dickson dan KLIA memastikan perjalanan harian tanpa tekanan melalui infrastruktur jalan yang telah ditetapkan. Akses mudah ke lebuh raya utama yang membawa kepada bandar penting yang lain seperti Kuala Lumpur, Putrajaya, Kajang, Nilai dan Melaka – lokasi  tempat yang strategik untuk pertumbuhan dan kemajuan.

Bandar maju yang terletak di persekitaraan itu menyediakan kemudahan yang tersedia untuk penduduk, seperti kemudahan penjagaan kesihatan dan pendidikan, perkhidmatan perbankan, pusat membeli-belah dan stesyen pengangkutan awam.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah