Hasil carian anda

Broadleaf, Hometree

Harga Dari RM 2,200,000 RM 2,046,000.00 -4400000 7 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (Between RM 2000 to RM 4000)

6   7 - 8   1
Freehold /

kota kemuning, ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap:

Jenis Unit: Corner Lot
Saiz Binaan: 4577 - 6081 sq.ft. sq. ft.

Club House
Gym

Maklumat Broadleaf, Hometree

Ruang Tamu Kontemporari

Broadleaf mempunyai 99 unit banglo dan 166 rumah Semi-D tersebar di 49 ekar tanah utama, di salah sebuah bandar yang paling dicari di Lembah Klang. Rumah-rumah ini terdapat dalaman yang luas dilengkapi dengan konsep “Double-volume”, kelengkapan dan lekapan yang berkualiti serta fungsi yang tinggi.

Banglo terdiri daripada 5 + 1 dan 6 + 1 bilik tidur dan 7 hingga 8 bilik mandi, dengan saiz binaan antara 4,577 hingga 6,081 kaki persegi. Terdapat 5 pilihan reka bentuk iaitu Jenis B, C, F, G dan H.

Rumah Semi-D ini terdiri daripada 6 + 1 bilik tidur dan 8 bilik mandi dengan saiz binaan 4,057 kaki persegi.

Komuniti berpagar dan berkawal  menawarkan rumah kelab persendirian untuk penduduk yang menawarkan kemudahan yang menarik termasuk gimnasium dan kolam renang. Semua rumah dilengkapi dengan sistem penggera rumah yang dilengkapi dengan pagar perimeter dan pengawasan CCTV.

Disasarkan kepada para profesional dan pelabur dimana pembangunan menawarkan promosi menarik untuk pendaftaran awal.

Rangkaian Yang Baik

Terletak di perbandaran Kota Kemuning, Broadleaf Residences @ Hometree mudah diakses dan dihubungkan dengan baik ke pusat bandar dan destinasi utama lain melalui rangkaian lebuh raya utama dan jalan masuk. Laluan-laluan akses ini termasuk Lebuhraya Shah Alam, Lebuhraya Utara-Selatan, lebuh raya KESAS dan Lebuhraya Persekutuan. Kota Kemuning dikelilingi oleh perbandaran matang seperti Subang Jaya, Shah Alam, Puchong dan Klang.

Broadleaf Residences terletak berhampiran dengan pelbagai kemudahan  termasuklah Gamuda Walk Mall yang menawarkan pelbagai restoran, kedai runcit dan aktiviti rekreasi. Tempat-tempat “hotspot” yang popular dalam masa beberapa minit termasuk AEON Big Bukit Rimau, One City di Subang Jaya, Tesco Shah Alam, Kompleks PKNS Shah Alam, SACC Mall di Shah Alam dan IOI Mall di Puchong.

Kolej dan universiti yang terletak di jarak yang mudah dari Broadleaf Residences termasuklah Kolej Universiti KDU di Glenmarie, Universiti Teknologi Mara Shah Alam, Universiti Pengurusan & Sains, Kampus Lakeside University Taylor, Universiti Sunway di Bandar Sunway dan Universiti Monash.

Sekolah kebangsaan dan antarabangsa yang bereputasi juga berada dalam jarak yang singkat dari pembangunan seperti Sekolah Antarabangsa Sri Emas, kampus REAL Sekolah Shah Alam, Sekolah Sri Acmar, Sekolah Antarabangsa Tenby, SJKC Chung Hua dan SMK Kota Kemuning.

Peminat golf akan menemui kursus par yang baik dalam beberapa minit perjalanan seperti Kelab Desa dan Golf Kota Permai dan Golf dan Country Resort Bukit Kemuning.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah