Dahlia | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Dahlia

Harga Dari RM 816,129 RM 758,999.97 7 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (More than RM 8001)

4   3   2
Leasehold /

Cahaya Alam, 40100 ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap:

Jenis Unit: Intermediate
Saiz Binaan: 2304 sq. ft.

Maklumat Dahlia

Projek perumahan Dahlia merupakan salah satu projek usahasama Must Ehsan Development Sdn Bhd, salah satu anak syarikat milik Encorp Berhad yang dibangunkan di Cahaya Alam, U12, Shah Alam, Selangor. Projek ini mempunyai keluasan 209 ekar dan dapat dihubungkan melalui jaringan lebuhraya Lembah Klang (NKVE) dan Lebuhraya Grand Sepadu dan Lebuhraya Persekutuan.

Sehingga kini, sebanyak 60% projek di Cahaya Alam telah siap dibina dengan pecahan 763 unit rumah dan 790 unit kedai telahpun siap dibina. Populasi penduduk adalah sebanyak 650,000. Dahlia terletak di lokasi yang strategik di Cahaya Alam, Shah Alam yang mantap dengan prasarana dan kemudahan awam.

Dahlia menawarkan kediaman yang berkonsepkan moden, khas untung gaya hidup ekslusif anda.Dahlia terletak di lokasi yang strategik di Cahaya Alam, Shah Alam yang mantap dengan prasarana dan kemudahan awam. Cahaya Alam juga mempunyai ‘linear park’ sesuai untuk penduduk untuk membuat aktiviti riadah dan bersantai. Tasik buatan juga terletak berhampiran dengan projek Dahlia menyempurnakan lagi suasana yang santai dan moden bagi penduduk di sini.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah