Edge 360° | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Edge 360°

Harga Dari RM 867,174 RM 780,456.60 - 10 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (More than RM 8001)

4   3   2
Freehold /

Jalan Udini Bukit Dumbar George Town Penang Malaysia, 11600 ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Strata
Tahun Siap: 2018

Jenis Unit: Intermediate
Saiz Binaan: 1273 - 2842 sq. ft.

Ruang BBQ
Jakuzi
Taman Permainan
Kolam Renang
Wading Pool
Gym
Kawalan 24jam

Maklumat Edge 360°

EDGE 360º, sebuah kondominium eksekutif yang direka untuk golongan profesional muda, individu yang cerdik dan tegas didorong oleh cita-cita namun tahap yang cukup berani dalam membuat keputusan penting apabila ia berkaitan dengan apa yang mereka inginkan dalam kehidupan dan keluarga mereka.

Apabila anda meneruskan matlamat anda dalam kehidupan, sama pentingnya untuk mencari masa untuk berehat. Aras fasiliti menawarkan pelbagai aktiviti rekreasi untuk keseronokan anda. Berenang beberapa lap di kolam infiniti atau berjumpa dengan jiran anda untuk bersembang santai selepas bekerja di Sky Lounge. Rumah di EDGE360º adalah di mana anda boleh memberi ganjaran kepada minda, badan dan jiwa anda.

Pemilihan eksklusif dari hanya 5 unit setiap tingkat, menjadikan kepadatan rendah hanya 76 unit kediaman yang menawarkan kemewahan ruang dari 1,273 kaki persegi.

Siling 12 1/2 Kaki lebih tinggi daripada kondominium super, menghasilkan suasana yang lebih sejuk dan menyejukkan selain mewujudkan rasa mewah yang elegan. Berfikir untuk menambah lantai mezzanine? Ia kini menjadi kemungkinan yang realistik.

Bilik ke-4 adalah bilik bersaiz besar yang dipasangkan dengan sambungan fiber optik untuk internet berkelajuan tinggi. Kami memanggilnya ‘The Executive Room’, tetapi ia adalah pilihan anda untuk menggunakannya sebagai ruang kerja untuk mendapatkan kerja-kerja yang produktif, atau sebagai ruang bermain untuk hiburan dan lain-lain.

Pintu Belakang yang terletak di sebelah dapur adalah Pelan B sempurna dalam keadaan kecemasan dan juga untuk tugas harian mudah seperti mengambil sampah.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah