Golden Triangle 2 | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Golden Triangle 2

Harga Dari RM 600,000 RM 510,000.00 - 15 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (Between RM 4001 to RM 8000)

2 - 3   2 - 3   2
Freehold /

Lilitan Sungai Ara Sungai Ara Bayan Lepas Penang Malaysia, 11900 ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Strata
Tahun Siap: 2019

Jenis Unit: Intermediate
Saiz Binaan: 1238 - 1800 sq. ft.

Ruang BBQ
Laluan Joging
Taman Permainan
Kolam Renang
Wading Pool
Gym
Kawalan 24jam

Maklumat Golden Triangle 2

Berikutan kejayaan yang sangat besar The Golden Triangle, GSV Development dengan bangganya memperkenalkan salah satu kejayaan pembangunan hartanah terbesar di Sungai Ara, yang dinamakan Golden Triangle 2.

Terkenal dengan memenangi kombinasi kediaman-komersial, Golden Triangle 2 mempunyai Pusat Komersial yang berkedudukan strategik dan kondominium yang bertaraf kediaaman dengan reka bentuk kontemporari.

Berhadapan jalan masuk utama yang menghubungkan Penang ke Paya Terubong, Bali Pulau dan Sungai Ara, Golden Triangle 2 terletak betul-betul di salah satu titik sambungan utama Penang.  Lokasinya yang strategik membolehkan akses yang cepat ke pelbagai kemudahan termasuk Bayan Lepas FTZ, Jambatan Pertama dan Kedua Pulau Pinang, SPICE, pasar raya besar, hospital dan sekolah.

Banyak yang dapat dipandang ke depan oleh Pemilik perniagaan di Golden Triangle 2.  Mempunyai hubungan yang baik dengan Golden Triangle pertama yang kini telah siap dan berkembang maju, perniagaan di Pusat Komersial Golden Triangle 2 bersedia untuk bermula.  Malah lebih baik lagi, sebuah pusat perniagaan 5 tingkat yang akan bersebelahan dengan Pusat Komersial, memberikan lebih banyak lagi peluang pekerjaan.

Golden Triangle 2 menawarkan binaan yang luas, reka bentuk kontemporari dan penyebaran kemudahan gaya hidup yang luas semuanya di satu tempat.  Sebuah kediaman yang luar biasa dimana kehidupan moden adalah harmoni selari dengan alam semulajadi, ciri-ciri “sky garden” Golden Triangle 2 yang menakjubkan dibina di tingkat terpilih – menyediakan bahagian hadapan tersendiri yang mengagumkan dan satu jalan yang istimewa untuk penduduk berhubung semula dengan alam semulajadi.

Golden Triangle 2 bersedia untuk membawa seluruh definasi baru kepada konsep “kehidupan kondo” melalui  podium kemudahan pelbagai peringkat meliputi 72,000 kaki persegi.  Dengan pelbagai kemudahan rehat dan rekreasi yang tersedia, penduduk bagi semua peringkat umur pasti dapat menemui aktiviti yang sesuai untuk aktivti masa lapang mereka.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah