Lake Point Residence | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Lake Point Residence

Harga Dari RM 410,000 RM 381,300.00 -1100000 7 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (Between RM 2000 to RM 4000)

3   2 - 3   1
Freehold /

Cyberjaya Selangor Malaysia, 63000 ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap:

Jenis Unit: Corner Lot
Saiz Binaan: 926 - 1830 sq. ft.

Sauna
Wading Pool
Club House
Gym

Maklumat Lake Point Residence

Ruang tamu eksklusif

Lake Point Residence menyediakan 265 unit kediaman yang elegan dengan 5 reka bentuk susun atur berukuran antara 926 kaki persegi dan 1,830 kaki persegi. Unit ini mempunyai ruang tamu kontemporari dengan kelengkapan dan kemasan terbaik.

Disasarkan kepada golongan pembaik kerja, profesional, keluarga muda dan pelabur, Lake Point Residence berharga RM410,000 dan seterusnya. Pembangunan itu akan dilancarkan pada September 2016 dan dijangka siap pada Disember 2018.

Jarak dari kemudahan lain

Terletak 30 minit dari pusat perniagaan Kuala Lumpur, Lake Point Residence menawarkan keseimbangan sempurna antara keindahan pinggir bandar dan kemudahan bandar.

Cyberjaya adalah pusat pelbagai syarikat teknologi tempatan dan antarabangsa, institusi pendidikan, dan hotspot rekreasi.

Universiti-universiti yang terkenal di sekitarnya termasuk Universiti Teknologi Kreatif Limkokwing, Universiti Multimedia, dan Universiti Antarabangsa Kirkby.

Tempat Popular di sekitar termasuk Century Square, Street Mall, Pusat Membeli-belah D’Pulze, Prima Avenue, Gem in Mall dan The Domain.

Pembangunan ini menawarkan akses yang baik melalui sambungan KL-Putrajaya, Lebuh Raya ELITE, dan Lebuhraya Lembah Klang Utara. Lake Point Residence juga boleh diakses melalui sistem pengangkutan awam seperti Express Rail Link (ERL), bas KLIA Express, KLIA Transit, bas pengantara dari Putrajaya dan bas antar bandar yang berpindah ke laluan Cyberjaya-Kuala Lumpur.

Kemudahan kesihatan dalam masa beberapa minit termasuk Hospital Putrajaya, Hospital Serdang, Hospital Pakar KPJ Kajang, dan Columbia Asia Hospital Cheras.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah