Mahogany Park | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Mahogany Park

Harga Dari RM 447,888 RM 416,535.84 -0 7 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (Between RM 2000 to RM 4000)

3 to 4+1   2 - 3   1
Freehold /

Saujana Impian, ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap:

Jenis Unit: Corner Lot
Saiz Binaan: 872 - 1507 sq.ft. sq. ft.

Maklumat Mahogany Park

Menawarkan fleksibiliti Pelan “Open Lifestyle”

Menara Mahogany ke-17 Inspirasi reka bentuknya sangat menarik daripada garis klasik yang berani senibina minimalis. Cermin depannya yang mesra dan mewah serta mencerminkan kecanggihan kontemporari. Unit 198 dalam kompleks ini terdiri daripada 4 susun atur yang berbeza, Avens, Buttercup, Clover dan Dandelion yang dinamakan berdasarkan flora sejajar dengan suasana desa luar bandar.

Susun atur mempunyai dari 3 hingga 4 + 1 bilik tidur, yang berukuran dari 872sq ft ke luas, 1502sq ft. Setiap susun atur telah dirancang dengan cermat untuk menampilkan hidup pelan terbuka yang menawarkan fleksibiliti ruang penyesuaian yang benar-benar mencerminkan keperibadian pemilik rumah. Dapur di setiap unit dilengkapi dengan kabinet dapur. Kelengkapan dan kemasan berkualiti tinggi lain yang disediakan adalah pintu kayu, lantai kayu berlaminasi serta jubin porselin dan seramik.

Setiap susun atur juga mempunyai balkoni berukuran yang luas dan tingkap-tingkap yang luas untuk membolehkan para penghuni rumah benar-benar merangkul pemandangan yang menakjubkan dan kesegaran di luar serta mempromosikan rumah yang sejuk dan berventilasi dengan baik.

Menyediakan Kemudahan Akses 

Cheras-Kajang, Lebuhraya Sistem-Lebuhraya Kajang, Lebuhraya Utara-Selatan dan Lebuhraya Lekas (Lebuhraya Kajang-Seremban) adalah 4 lebuh raya yang menghubungkan Taman Mahogany ke pusat bandar Kuala Lumpur dan perbandaran sekitar lain, yang membolehkan akses untuk kemudahan dan kemudahan bandar yang lengkap. Satu lagi rangkaian pengangkutan utama yang akan meningkatkan lagi kemudahan hidup di Saujana Impian ialah MRT Line 2 yang dijadualkan siap pada 2017. Mahogany Park menawarkan akses mudah ke kemudahan seperti pusat membeli-belah. institusi pendidikan, padang golf, pusat perubatan dan hotel untuk kemudahan penduduknya.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah