Melia Residences | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Melia Residences

Harga Dari RM 656,888 RM 591,199.20 -2423888 10 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (Between RM 4001 to RM 8000)

4 - 6   3 - 4   2
Freehold /

Jalan Skudai - Gelang Patah Pekajang Gelang Patah Johor Malaysia, 81550 ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap: 2019

Jenis Unit: Intermediate
Saiz Binaan: 2006 - 2594 sq. ft.

Laluan Joging
Taman Permainan
Gelanggang Tenis
Club House
Gym
Kawalan 24jam

Maklumat Melia Residences

Melia Residences merupakan sebuah pembangunan kediaman strata berstatus freehold yang menawarkan 625 unit rumah teres dua tingkat di sebuah landskap yang cantik, persekitaran tepi tasik dalam komuniti yang berpagar dan dijaga.  Pembangunan lebih kurang 73.64 ekar akan menjadi pembangunan kediaman pertama UEM Sunrise di Gerbang Nusajaya – Pintu masuk ke Iskandar Malaysia.

Kehidupan di Melia Residences meletakkan anda di tengah-tengah sebuah bandar yang baru, di mana banyak sekali peluang pekerjaan dan ekonomi. Nusajaya Tech Park dan bandar sukan bermotor, FASTrack Iskandar, akan menjadi di antara pembangunan istimewa yang akhirnya akan mewujudkan pekerjaan dan ekonomi di Gerbang Nusajaya.

Melia Residences terletak dalam jarak memandu yang singkat daripada Tuas Checkpoint melalui Malaysia-Singapore Second Link Expressway, meletakkan pusat Singapore CBD dalam jarak yang dekat.  Ia juga dalam akses yang mudah untuk cadangan Gerbang Nusajaya High-Speed Rail Station dan tapak Transit Oriented Development akan datang.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah