Muraya Link @ Ipoh | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Muraya Link @ Ipoh

Harga Dari RM 508,800 RM 457,920.00 -1011300 10 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (Between RM 4001 to RM 8000)

4   4   2
Freehold /

Lapangan Perdana 36 Bandar Cyber Ipoh Perak Malaysia, 31650 ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap: 2018

Jenis Unit: Intermediate
Saiz Binaan: 2643 sq. ft.

Laluan Joging
Taman Permainan
Club House
Kawalan 24jam

Maklumat Muraya Link @ Ipoh

Pemandangan alam yang menyenangkan dari landskap dalam dan luar yang menghubungkan dengan aroma yang indah dari “Muraya” yang mekar, mengelilingi kawasan pinggir. Diberi nama yang menyenangkan seperti mekar, Muraya Link @ Ipoh adalah vila sambungan dua tingkat yang direka bentuk dengan skema warna yang dipilih dengan teliti.

Dua, duo, berganda: nombor yang diperoleh daripada maksud 1 + 1 = 2. Di Muraya Link @ Ipoh, 1 + 1 = 1. Mewujudkan pengalaman visual yang menyenangkan dari kedua-dua jalan utama dan laluan berjoging. Pulang ke rumah dari depan membawa ke ruang makan dan ruang tamu – disambut dengan pintu kaca gelongsor setinggi 8 kaki yang menawarkan pemandangan yang menarik ke teres yang indah dan laluan berjoging di luar, menjadikan pulang ke rumah dengan dua pandangan yang berbeza.

Tingkat bawah adalah kawasan “menyambut dan bertemu” di ruang utama rumah. Merobohkan semua pembahagian reka bentuk rumah yang konservatif, kawasan “openplan” adalah keperluan di tingkat bawah rumah. Konsep “openplan” berdasarkan pada idea pengumpulan keluarga dalaman yang selesa; bukan sahaja untuk perbualan biasa, tetapi untuk sambungan yang mendalam melalui ruang tamu,makan dan dapur.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah