Petunia Raudhah Ville, PKNS | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Petunia Raudhah Ville, PKNS

Harga Dari RM 1,280,355 RM 1,280,355.00 0 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (More than RM 8001)

5   5   2
Leasehold / ,

CyberValley, 63300 ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap: 2020

Jenis Unit: Intermediate
Saiz Binaan: 2550 sq. ft.

Laluan Joging
Taman Permainan
Kolam Renang
Club House
Gym
Kawalan 24jam
Multi-purpose Court
Surau
Perpustakaan
Function Room

Maklumat Petunia Raudhah Ville, PKNS

PKNS RaudhahVille ialah lebih daripada projek perumahan. Idea ini telah lahir sejak 6 tahun lepas di World Economic Forum ( WIEF) di London.

Ia merupakan inisiatif bagi mewujudkan satu komuniti yang mengamalkan nilai-nilai Islam secara keseluruhannya dan mempunyai visi dan misi yang sama iaitu untuk menggunakan kejayaan di dunia demi untuk mencapai kejayaan di akhirat.

Kini Impian ini hampir pasti menjadi kenyataan dengan adanya 300 unit rumah terus superlink ini.

3 Faktor utama kenapa anda harus berpindah ke PKNS RaudhahVille ini adalah kerana :
1) Kejiranan Idaman
2) Rumah Idaman
3) Lokasi Idaman

Bukan sahaja itu , lokasinya yang terletak di Selangor CyberValley di Cyberjaya sangat strategik dan “easy-access”. Laluan keluar masuk yang mudah ke pelbagai lebuhraya termasuk ELITE , MEX , LEKAS dan LDP.

Kemudahan yang banyak dan dekat seperti balai polis , balai bomba , restoran , kedai runcit , pusat membeli belah seperti D’Pulze , Tamarind Square dan IOI City Mall.

1 perkara yang paling berbeza adalah RaudhahVille bukan sekadar rumah yang cantik , lokasi yang strategik , ia menawarkan suatu suasana kejiranan idaman muslim. Kejiranan yang baik dan pengalaman sebagai 300 perintis pertama di Bandar Moden Islam Pertama di Malaysia.

Terdiri daripada komuniti professional islamik , mempunyai pusat komuniti islam berkapasiti 800 jemaah dan rumah kelab dengan fasiliti gimnasium , kolam renang , perpustakaan mini , bilik permainan – Raudhahville adalah pilihan terbaik untuk keluarga moden islam.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah