Residensi Kajang Utama | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Residensi Kajang Utama

Harga  RM 347,000 RM 347,000.00 0 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (Between RM 2000 to RM 4000)

3   2   2
Freehold /

Kajang Utama, ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap:

Jenis Unit: Intermediate
Saiz Binaan: 904 - 1119 sq. ft.

Maklumat Residensi Kajang Utama

Kediaman moden yang dikelilingi landskap menghijau

PR1MA @ KAJANG UTAMA merupakan pembangunan yang menyediakan landskap hijau untuk komuniti beriadah dan mengamalkan gaya hidup sihat. Ini dapat meningkatkan kesihatan para penghuni ke arah kehidupan berkualiti dan menyeluruh. Aktiviti riadah memberi peluang untuk mengeratkan hubungan antara keluarga, menyihatkan tubuh badan, menjadi pemangkin untuk mengurangkan tekanan dalam diri seseorang dan juga dapat membentuk integrasi kaum.

Gerbang kehidupan komuniti moden

PR1MA @ KAJANG UTAMA merupakan kediaman berkualiti tinggi yang menawarkan kehidupan serba moden di lokasi yang strategik. Ia juga turut menawarkan pelbagai kemudahan yang menjanjikan kehidupan berkomuniti yang selesa untuk mereka yang masih bujang ataupun sudah berkeluarga.

Maklumat PRIMA @ Kajang Utama

Kediaman ini direka bentuk dengan satu pendekatan holistik dalam mewujudkan tahap kualiti kehidupan yang lebih tinggi dalam komuniti yang sihat. Kesemua unit dilengkapi 3 bilik tidur serta 2 bilik air berkeluasan dari 904 kaki persegi. Kediaman PR1MA @ KAJANG UTAMA menggabungkan ciri-ciri keselamatan untuk kesejahteraan dan keselesaan penghuni

Kediaman serba lengkap dengan pelbagai kemudahan

Terletak di Taman Kajang Utama, kediaman ini menawarkan pelbagai fasiliti serba moden seperti *ruang untuk taska dan tadika, dewan serba guna, taman permainan serta surau.

Akses mudah ke pelbagai rangkaian insfrastruktur

Kediaman berstatus pegangan bebas PR1MA @ KAJANG UTAMA dibina di kawasan kejiranan yang strategik dan matang. Nikmati akses mudah ke pelbagai rangkaian jaringan lebuh raya seperti SILK, SKVE , PLUS, LEKAS dan ELITE.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah