Rafia Villa 2 @ Ipoh | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Rafia Villa 2 @ Ipoh

Harga Dari RM 798,800 RM 718,920.00 -1108900 10 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (Between RM 4001 to RM 8000)

5   7   2
Freehold /

Lapangan Perdana 36 Bandar Cyber Ipoh Perak Malaysia, 31650 ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap: 2018

Jenis Unit: Intermediate
Saiz Binaan: 3510 sq. ft.

Laluan Joging
Taman Permainan
Club House
Kawalan 24jam

Maklumat Rafia Villa 2 @ Ipoh

Rafia Villa 2 @ Ipoh adalah sebuah rumah Semi-D 3 Tingkat dengan perbezaan – yang direka untuk dipisahkan secara visual selain daripada satu sama lain untuk mewujudkan kesan “Villa”.

Vila ini mempunyai ruang tamu dan ruang makan terbuka yang membuat fleksibiliti ruang dan akses ke teres luaran dan dapur kering di kedua-dua belah pihak dengan mudah. Kawasan makan dua kali ganda mewujudkan sambungan visual ke dinding dan kolam reflektif, membolehkan sinar matahari semulajadi ke dapur kering. Akses langsung dari Bilik Tetamu / Bilik Permainan ke teres dan taman landskap melalui pintu kaca yang boleh dicapai – membuat aktiviti luaran lebih seronok dan menyeronokkan pada bila-bila masa, setiap hari.

Bagi keluarga-keluarga Asia, hidup bersama di bawah bumbung yang sama adalah nilai yang sangat kuat terutamanya kepada keluarga yang besar. Dengan bilik luaran di bilik tidur utama dan junior yang disediakan, anak lelaki atau anak perempuan yang berkahwin boleh hidup bersama dengan ibu bapa mereka dengan selesa – memberikan setiap tingkat ruang bersama mereka sendiri.

Untuk privasi, terdapat 5 bilik tidur yang besar dengan bilik mandi yang diletakkan di tingkat pertama dan kedua.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah