Rafia Villa @ Ipoh | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Rafia Villa @ Ipoh

Harga Dari RM 888,800 RM 799,920.00 -1183900 10 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (More than RM 8001)

6   8   2
Freehold /

Lapangan Perdana 36 Bandar Cyber Ipoh Perak Malaysia, 31650 ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap: 2018

Jenis Unit: Intermediate
Saiz Binaan: 4187 sq. ft.

Laluan Joging
Taman Permainan
Club House
Kawalan 24jam

Maklumat Rafia Villa @ Ipoh

Rafia Villa @ Ipoh adalah sebuah rumah SemiD 3 tingkat dengan satu perbezaan – direka untuk dipisahkan secara visual antara satu sama lain untuk mewujudkan kesan “Villa”.

Vila ini mempunyai ruang tamu dan ruang makan terbuka yang menjadikan ruang yang fleksibel dan akses ke teres luar dan dapur kering di kedua-dua bahagian dengan mudah. Kawasan makan dua kali ganda mewujudkan sambungan visual ke dinding dan kolam, membolehkan sinar matahari semulajadi masuk ke dapur kering. Akses terus dari Bilik Tetamu / Bilik Permainan ke teres dan taman landskap melalui pintu gelangsar kaca boleh dicapai – membuat aktiviti luar lebih menyeronokkan pada bila-bila masa.

Bagi keluarga-keluarga Asia, hidup bersama di bawah satu bumbung yang sama adalah nilai yang sangat kuat terutamanya kepada keluarga yang besar. Dengan serambi luar di bilik tidur utama dan junior yang disediakan, anak lelaki atau anak perempuan yang berkahwin boleh hidup bersama dengan ibu bapa mereka dengan selesa

Untuk memastikan privasi tanpa gangguan, terdapat 5 bilik tidur yang besar dengan bilik mandi yang diletakkan di tingkat pertama dan kedua.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah