Hasil carian anda

RUMAH TERES IMPIAN BENTARA

Harga  RM 475,000 RM 470,250.00 1 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (Between RM 2000 to RM 4000)

4   4   2
Malay Reserved Land /

Jalan Kebun Shah Alam Selangor Malaysia, 40460 ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap: 2019

Jenis Unit: End Lot
Saiz Binaan: sq. ft.

Pasar Mini

Maklumat RUMAH TERES IMPIAN BENTARA

Rumah teres berhampiran RIMBAYU by IJM Land / Eco Sanctuary / Jalan Kebun

RUMAH TERES IMPIAN BENTARA
Kenapa perlu beli sekarang:
1. Booking Cuma RM3,000
2. Jika tak cukup booking 10% boleh keluarkan EPF untuk deposit
3. Harga masih murah berbanding projek sekitarnya (IJM Land)
4. Beli je sekarang, dah siap nanti boleh refinance lepas tu dapat lagi duit cash
5. Berdekatan kejiranan Melayu dan suasana kampung.
Maklumat lanjut : http://bit.ly/2dqWDC4
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PROJEK BARU: RUMAH TERES 2 TINGKAT HARGA BERMULA RM450,000 sahaja
Berita baik bagi mereka yang impikan “landed house” dengan harga yang mampu dimiliki.
Yang lebih menarik modal hanya RM3000 sahaja!! Tak perlu nak pening2 kepala nak cari modal 10% sebab projek ni zero-downpayment!
Harga pulak mengancam! Baru “RM430K”. Dan PERCUMA yuran guaman.
Dengan harga yang macam ni mana nak dapat lagi beb lebih2 lagi kat Klang Valley ni.
Lokasi projek ni berada diantara pinggiran Shah Alam dan Klang. Dah berdekatan dengan projek township IJM Rimbayu Kota Kemuning, sendiri mau ingat lah harga disana cecah RM700K-850K tu bagi unit intermediate.
Apa yang menarik?
================
+ Booking hanya RM3,000 sahaja!!
+ Zero-downpayment
+ Low density (terhad hanya ada 50 unit sahaja!!)
+ 4 bilik, 3 bilik air
+ Teres 2 Tingkat
+ Land area: 20 x 65 (1300 Sqf) , 20×74 (1480 Sqf)
+ Build-up size: 1,920 sqft (binaan memang “spacious”)
+ FREE S&P Legal Fee
+ FREE MOT
Lokasi Strategik & Kemudahan:
==========================
+ Akses mudah dari Lebuhraya Shah Alam (KESAS), Lebuhraya Kemuning Shah Alam (LKSA)
+ Hanya 1km dari South Klang Valley Expressway (SKVE) – new exit
+ Akan datang boleh melalui Lebuh Raya Pantai Barat (West Coast Expressway) interchange dengan SKVE- dalam pembinaan
+ Sekolah Kebangsaan Jalan Kebun 3km
+ Sekolah Menengah Kebangsaan Jalan Kebun 8km
+ Econsave Bukit Kemuning 9.6km
+ AEON Big Bukit Rimau 11km
+ Columbia Asia Hospital 12km
+ Gamuda Walk 13km
+ Jusco Bukit Tinggi 16.5km
Tunggu apa lagi….
Booking segera unit anda
Siapa cepat dia dapat
Whatsapp 0193286803
Real Estate Negotiator
Firdaus & Associates Property Professional Sdn Bhd
(hashtag) hartanahemasmalaysia
More Listing at FB : Hartanah Emas Malaysia
More Listing at FB : http://bit.ly/2aX3Qs4

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran




Poster Announcement

Ingin dapatkan rumah PR1MA dengan diskaun sehingga 30%?

KLIK DISINI
close-link

Bandingkan Hartanah