Suriaman 3 | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

Suriaman 3

Harga Dari RM 563,888 RM 535,693.60 -1200784 5 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (Between RM 4001 to RM 8000)

4   4   2
Freehold /

Jalan Nusari Bayu 7/1 Malaysia, 70300 ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap: 2017

Jenis Unit: Intermediate
Saiz Binaan: 2766 - 3510 sq. ft.

Taman Permainan
Sauna
Kolam Renang
Wading Pool
Gym
Kawalan 24jam

Maklumat Suriaman 3

Terletak dalam gabungan bandar-bandar besar Lembah Klang di Seremban di atas 5,233 ekar tanah freehold, Bandar Sri Sendayan dirancang dan direka dengan satu perkara dalam minda iaitu keselesaan hidup. 

Sebuah pembangunan bersepadu  dengan kemudahan yang dibuat dengan cukup lengkap, tanpa sebarang keraguan Bandar Sri Sendayan merupakan tempat perlindungan tropika yang tenang, nilai yang baik dan paling penting adalah hubungan kemasyarakatannya.

Keluarga mendapati ianya merupakan  satu pencapaian, manakala perniagaan melihat ianya sebagai sebuah dunia yang menjanjikan peluang.

Ramai yang perlu beratur untuk mendapatkan perkara yang terbaik dalam hidup mereka.

Disini, yang terbaik tersedia di depan pintu anda.

Kaya dengan perancangan komuniti dan mercu tanda yang strategik, pemaju membangunkan ia disini terlebih dahulu sebelum kita meminta.

Bandar Sri Sendayan sedang berkembang ke masa depan iaitu perbandaran Seremban yang dicari-cari oleh pelabur dalam gabungan bandar-bandar besar Lembah Klang.

Penekanan adalah diberikan kepada kehidupan yang lebih baik di mana anda boleh menikmati ruang, keselesaan dan kemudahan dalam 5,233 ekar perbandaran maju yang akan datang.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah