Hasil carian anda

The Estate @ Bangsar

Harga Dari RM 1,757,500 RM 1,669,625.00 -5512750 5 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (More than RM 8001)

4 - 5   4 - 6   1
Freehold /

South Bangsar, ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Individual
Tahun Siap:

Jenis Unit: Corner Lot
Saiz Binaan: 2346 - 7057 sq. ft.

Sauna
Club House
Gym

Maklumat The Estate @ Bangsar

THE ESTATE – IKON YANG SEMAKIN POPULAR DI BANGSAR SELATAN

Kehalusan Keanggunan

The Estate @ Bangsar menawarkan unit kediaman yang direka khas untuk menggalakkan kehidupan berbilang generasi di bawah satu bumbung. Dengan hanya 4 unit setiap lantai, pembangunan menjanjikan keupayaan dan privasi. Pembangunan berkepadatan rendah mempunyai 10 reka bentuk susun atur elegan dengan saiz binaan luas yang berukuran dari 2,346 kaki persegi hingga 7,057 kaki persegi.

  • Jenis A terdiri daripada 4 + 1 bilik tidur dan 4 + 1 bilik mandi dan menghadap ke utara.
  • Jenis B mempunyai 4 + 1 bilik tidur dan 4 + 1 bilik mandi dan menghadap ke selatan.
  • Jenis C mempunyai 4 + 1 bilik tidur dan 3 + 1 bilik mandi.
  • Jenis D mempunyai 5 + 1 bilik tidur dan 5 + 1 bilik mandi.

The Estate @ Bangsar menawarkan 328 unit yang terletak di 46 tingkat dengan setiap unit penjuru menghadap utara atau selatan. Lif persendirian menyediakan pergerakan mudah dalam pembangunan. Ruang legar bangunan ditetapkan untuk membentangkan reka bentuk unik, dengan kawasan masuk dan “drop-off” besar di Bangunan B.

Digelar “Rumah 100 tahun”, The Estet @ Bangsar direka untuk menjadi cekap tenaga untuk sebab-sebab ekonomi dan kemampanan, dan menggunakan tingkap yang berpintal rendah dengan tingkap tunggal, “overhands” yang mendalam, peranti teduhan, pencahayaan LED dan penghawa dingin penyongsang sistem, dan lain-lain.

Reka bentuk cekap tenaga adalah dengan kerjasama Projek Kecekapan Tenaga Sektor Bangunan, sebuah projek kebangsaan yang ditubuhkan oleh Program Pembangunan Bangsa-bangsa Bersatu dan Jabatan Kerja Raya Malaysia.

Harga dari RM1.8 juta hingga RM5.9 juta, The Estate @ Bangsar disasarkan kepada profesional, keluarga, dan pelabur.

Dilancarkan pada 2017, The Estate @ Bangsar dijadualkan siap pada 2020. Pemaju menawarkan faedah menarik termasuk diskaun pra-pelancaran 10% dan diskaun 5% Bumiputera.

Lokasi yang Strategik dan Sempurna

The Estate @ Bangsar menikmati lokasi strategik di persimpangan antara pusat perniagaan Kuala Lumpur dan pusat bandar Bangsar. Lebuhraya utama dan jalan masuk menyediakan akses yang mencukupi dan laluan kemasukan dan keluar alternatif ke kawasan kejiranan. Lebuhraya Persekutuan, Lebuhraya Pantai Baru, Lebuhraya Sprint, lebuh raya Kesas dan Jalan Bangsar menyediakan sambungan yang sangat baik.

Pelbagai kemudahan  mengelilingi pembangunan. Tempat-tempat membeli-belah popular yang popular termasuklah MidValley Megamall, The Gardens, Pusat Beli-belah Bangsar dan KL Gateway Mall yang akan datang.

Pusat penjagaan kesihatan “Premier” di sekitar termasuk Pusat Perubatan Universiti Malaya dan Pusat Perubatan Pantai. The Estet @ Bangsar terletak dalam jarak berjalan kaki dari Stesen LRT Universiti. Ia juga jarak berjalan kaki ke 20 bangunan pejabat MNC. Kemudahan lain dalam jarak yang mudah termasuk hotel, pusat komersial, sekolah, klinik, dan restoran. Universiti Malaya berada dalam jarak 5 minit dari pembangunan.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah