The Olive | HARTABUMIHARTABUMI
Hasil carian anda

The Olive

Harga Dari RM 399,800 RM 339,830.00 - 15 % Diskaun Bumiputera
Pendapatan Sesuai (Between RM 2000 to RM 4000)

3   2   2
Freehold /

Jalan Warisan Megah 1/8 Kota Warisan Sepang Selangor Malaysia, 43900 ,

Jenis Hartanah:
Status Geran: Strata
Tahun Siap: 2017

Jenis Unit: Intermediate
Saiz Binaan: 818 sq. ft.

Taman Permainan
Kolam Renang
Wading Pool
Gym

Maklumat The Olive

Merangkumi tanah pegangan bebas berjumlah 17.8 ekar dalam masa ini menjadi perbandaran yang dapat dikekalkan, The Olive @ Sepang terdiri daripada 663 unit apartmen yang terdapat di tiga blok. Terdapat tiga lif yang ada di setiap blok untuk keselesaan penduduk di sana. Mempunyai saiz binaan 818 kaki persegi dan terdapat tiga bilik dan dua bilik mandi, setiap unit juga akan diberi dua tempat letak kereta masing-masing.

Mempunyai status pegangan bebas dengan harga purata satu kaki persegi sekitar RM480, harga penyenaraian untuk The Olive @ Sepang dijangka bermula dari sekitar RM399,800. Keseluruhan projek ini mempunyai nilai GDV sebanyak RM273 juta.

Susun aturnya adalah sama seperti kondominium mewah yang tinggi pada masa kini, dengan dapur bersepadu, ruang makan, dan ruang tamu di sebelah ruang keluarga yang menempatkan tiga bilik. Bilik tidur utama juga akan dilengkapi dengan bilik mandi.

Kemudahan yang disediakan agak standard untuk peningkatan yang tinggi pada masa kini. Anda akan dapat menikmati seperti kolam renang, gimnasium, taman permainan kanak-kanak, dan taman berlandskap. Yuran penyelenggaraan untuk The Olive @ Sepang masih belum ditentukan.

Peta


Kalkulator Pinjaman

RM
%
tahun
%

Anggaran Bayaran
Bandingkan Hartanah