Hasil carian anda
Ebac7e48 Bedroom 01 0hr0a00h20a000p000
A Stunning, Cosy Retreat
55ae6a36 Bicycle 01 0pl0du0h209m066044
Pure Bliss and Serenity
350fa82e 2girl 01 0hr09m0h209m00e000
The Fulfilment of Every Need
Be7a43bf Living Room 01 0hr09m0h209m00e000
Delightful, Spacious Living

Ciri-ciri unik Serenia Adiva :

  • Adiva mempunyai susun atur pelan yang luar dengan gabungan ruang tamu, ruang makan dan dapur. Supaya ruang tidak kelihatan padat.
  • Reka bentuk hartanah kelihatan moden dan minimalist.
  • Tempat parkir kereta yang luas dan tanpa halangan tiang juga boleh muat 2 biji kereta.
  • Terdapat juga jogging track bagi yang berjalan dan track untuk berbasikal juga disediakan.
Adiva2

Kemudahan :

Kini dengan adanya lebuh raya dan jalan raya seperti, Lebuhraya Lebuhraya Utara-Selatan (ELITE) dan Lebuhraya MEX (LKSA) , anda lebih mudah untuk ke pusat bandar.

Serenia City mempunyai pelbagai kemudahan untuk memenuhi semua keinginan dan keperluan. Pelbagai sekolah, universiti, klinik, hospital, kedai runcit dan tempat ibadah untuk anda dan keluarga.

Serenia Adiva 2

Terletak di lanskap murni seluas 1,775 ekar dan di tengah-tengah ibu kota yang terletak di ibu kota yang strategik, terletak destinasi Serenia City yang menjanjikan. Rayakan gaya hidup lengkap di sini, dengan kawasan kediamannya yang luar biasa, kemudahan terbaik dan hubungan yang sangat baik dalam komuniti rapat yang menghargai semua elemen yang membuat keluarga bahagia.

Sekarang, dengan Serenia Adiva, ini adalah peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada Serenia City. Tinggal di rumah yang direka untuk memenuhi mereka dengan rasa yang hebat, dengan fokus pada keselesaan dan kepraktisan. Dengan ciri-ciri multigene dan reka bentuk yang luas, ia adalah rumah untuk kehidupan yang dibuat untuk berkembang dengan anda. Di sinilah detik-detik penting dalam kehidupan akan disambut, di mana kenangan indah akan dihargai. Ini adalah Serenia Adiva, ini adalah rumah untuk anda dan orang tersayang anda.

Serenia Adiva 2

Bandingkan Hartanah